Roman J. Israel, Esq. WINACTIE

Roman J. Israel, Esq. is een thriller die zich afspeelt in het overbelaste strafrechtbankcircuit van Los Angeles. Denzel Washington speelt een gedreven, idealistische advocaat wiens leven plotseling verstoord wordt wanneer hij wordt aangenomen door het kantoor van de ambitieuze advocaat George Pierce (Colin Farrell). Hij wordt vrienden met een jonge advocate (Carmen Ejogo) die voor gelijke rechten strijdt. Dit zorgt voor de ene turbulente gebeurtenis na de andere, die het activisme van Roman en zijn gehele carrière, op de proef zal stellen.

Verschijningsdata:
∙ Digitaal: 09/05/2018
∙ DVD, Blu-ray en op aanvraag: 23/05/2018

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven voor deze indrukwekkende film. Wil jij de film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Denzel Washington ontving een Oscarnominatie voor zijn rol als Roman J. Israel, Esq. Voor welke twee films mocht hij het felbegeerde gouden beeldje ook daadwerkelijk mee naar huis nemen?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 mei, 2018

Trailer