Ronaldo WINACTIE

Vanaf 11 november ligt de officiële en volledig geautoriseerde film in de winkelschappen. Voor de documentaire heeft Ronaldo zich 14 maanden lang laten volgen door een cameraploeg, waardoor we een ongeëvenaard inzicht krijgen in het leven van de man en zijn sport. Voor de eerste keer ooit kan de wereld meekijken achter de schermen door middel van openhartige beelden van de voetballer, vader, familieman en vriend. Door middel van diepgaande gesprekken, prachtige voetbalbeelden en nooit eerder vertoonde archiefbeelden geeft de film een verbluffend inzicht in het sportieve en privé leven van drievoudig Gouden Bal winnaar Cristiano Ronaldo op het hoogtepunt van zijn carrière. De documentaire is van de makers van Senna en Amy en neemt het publiek mee op een intieme en onthullende reis over het hoe het is om te leven als een iconische atleet. Wil jij genieten van deze documentaire? Dat is mooi, in samenwerking met Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment bieden wij jou de kans om deze op Blu-ray lekker thuis op de bank te gaan kijken.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke drie clubs speelde Christiano Ronaldo tot dusver sinds 2002?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 november 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  7 november, 2015