Rookie Blue Complete Serie WINACTIE

Het heerlijk avondje is bijna daar! Voor ons een reden om eens goed uit te pakken met winacties die zeker niet in je schoen passen. Wat te denken van de Complete Serie van ROOKIE BLUE op dvd!

Rookie Blue gaat over vijf kersverse, jonge agenten die net van de politieacademie komen. Vanaf hun eerste werkdag komen ze in levensgevaarlijke situaties terecht. De ervaren agenten laten geen moment onbenut om duidelijk te maken wat ze van de rookies vinden. Maar al snel worden de eerste liefdesverhoudingen duidelijk. Op de politieacademie ontstonden er al hechte vriendschappen en de nodige romances, maar hoe houden deze zich staande in de keiharde realiteit?

Met dank aan eOne Benelux mogen deze geweldige prijs weggeven. Die wil jij natuurlijk aan jouw collectie toevoegen en dat hebben we heel gemakkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice is in Rookie Blue te zien als Andrea “Andy” Grace McNally?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 december. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de complete serie zo snel mogelijk te versturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 december, 2017

Trailer