Room Blu-ray WINACTIE

Sinds 6 juli ligt ROOM in de schappen, zowel een boeiend verhaal over gevangenschap en vrijheid als een schets van de fantasieën van een kind en een indringend portret van familiebanden en vastberadenheid. Gebaseerd op de gelijknamige bekroonde bestseller van Emma Donoghue, in het Nederlands vertaald als ‘Kamer’. Regisseur Lenny Abrahamson (Frank) blijft trouw aan het boek en weet tegelijkertijd Jack, Ma en hun bijzondere wereld op een intense, aangrijpende manier naar het witte doek te vertalen. Deze ontroerende film toont aan dat de liefde voor je kind zelfs de meest vreselijke omstandigheden overwint.

Met dank aan Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-rays van de film vergeven. Wil jij weten hoe jij daar eentje van kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat voor soort kamer is Room?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 augustus 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-rays bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  27 juli, 2016