Room WINACTIE

Vanaf 3 maart a.s. gaat de aangrijpende film ROOM draaien in de bioscopen, genomineerd voor 4 Oscars uit. Met in de hoofdrol Brie Larson, zij ontving voor deze rol al een Golden Globe en een BAFTA. ROOM is gebaseerd op het gelijknamige boek van Emma Donoghue, in het Nederlands vertaald als ‘Kamer’ en nu tijdelijk beschikbaar als filmeditie.

ROOM vertelt het bijzondere verhaal van Jack (Jacob Tremblay), een energiek jochie van vijf dat liefhebbend wordt opgevoed door zijn ‘Ma’ (Brie Larson, Short Term 12, Trainwreck). Net als elke goede moeder probeert Ma haar zoon op een normale manier, veilig groot te brengen. Ze overlaadt hem met warmte en liefde, speelt spelletjes met hem en leest hem verhaaltjes voor. Maar hun leven is allesbehalve normaal: ze zitten opgesloten in een kamer van 3 bij 3 meter, zonder ramen, die door Ma eufemistisch ‘Kamer’ wordt genoemd. Ze heeft hier een eigen wereld gecreëerd voor Jack, en stelt alles in het werk om hem zelfs in deze verraderlijke omgeving een volwaardige opvoeding te geven. Maar als Jack steeds nieuwsgieriger wordt naar zijn situatie en Ma eraan onderdoor dreigt te gaan, verzinnen ze een plan om te ontsnappen. Uiteindelijk krijgen ze te maken met wat wellicht nog het meest beangstigende voor ze is: de echte wereld. In ROOM zien we ook Joan Allen en William H. Macy.

We zijn blij dat wij twee mooie prijzen mogen weggeven ter promotie van deze topfilm. Maak kans op vrijkaarten voor de film OF de filmeditie van ‘Kamer’ geschreven door Emma Donoghue. Wil jij weten hoe jij één van die prijzen kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film uit 2013 was Brie Larson, hoofdrolspeelster uit Room, te zien als Grace?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 maart 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om het boek en de vrijkaarten bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  23 februari, 2016