Rundfunk: Jachterwachter WINACTIE

Wat een ongelooflijke K*tcamping… vanaf 11 juni is RUNDFUNK: JACHTERWACHTER in de bioscoop te zien.

De keihard werkende Wachtopzichter (Yannick van de Velde) runt zonder hulp camping HIVO. De komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. (Tom van Kalmthout) lijkt een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. En dat dan allemaal heel grappig.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven voor deze film. Wil jij een setje bemachtigen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke voormalige Sinterklaas ‘acteur’ is in Rundfunk: Jachterwachter te zien als Nestor?

LET OP: De winnaars krijgen filmbonnen toegestuurd. Belangrijk is dat de winnaars online MOETEN reserveren voor de film! Dit kan zowel op de website van de bioscoop als via de klantenservice. Nadat er is gereserveerd nemen de winnaars de filmbonnen mee naar de bioscoop en leveren deze dan in bij de kassa. Zo lang er niet gereserveerd is, kunnen de filmbonnen ook niet ingeleverd worden.

Let op:
De actie loopt tot en met 8 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 juni, 2020

Trailer