Sanditon WINACTIE

Vanaf vandaag ligt SANDITON in de schappen, waarmee de Emmy- en Bafta-winnende schrijver Andrew Davies de onafgemaakte laatste roman van Jane Austen tot leven brengt. Sanditon is een plek die snel verandert. Dit ooit slaperige vissersdorp verandert in een modieus kuuroord. Daarnaast verandert de impulsieve en onconventionele Charlotte Heywood, die haar rustige landelijke huis inruilt voor de intriges en dalliances van een badplaats dat nog in de maak is. Het plot draait en draait terwijl verborgen agenda’s worden onthult van personages wiens fortuin afhangt van het commerciële succes van Sanditon. Mensen zoals de visionaire ondernemer Tom Parker, erfgename van gemengd ras, Miss Lambe, en charismatische maar gecompliceerde Sidney Parker. Volg Charlotte’s reis om zichzelf te ontdekken.

Met dank aan Just Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren van deze Jane Austen verfilming weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om er eentje te bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke Jane Austen verfilming was Andrew Davies in 1995 verantwoordelijk?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 april, 2020

  Trailer