Sausage Party WINACTIE

SAUSAGE PARTY draait vanaf 8 september in de bioscoop – Een worstje komt erachter dat hij opgegeten gaat worden.

SAUSAGE PARTY, de eerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder, gaat over een worstje Frank die een groep supermarktproducten leidt in een zoektocht naar de waarheid over hun bestaan en wat er echt gebeurt wanneer ze gekozen worden om de supermarkt te verlaten.

Met de stemmen van Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Craig Robinson, Paul Rudd, Nick Kroll, David Krumholtz, Edward Norton en Salma Hayek. Geregisseerd door Conrad Vernon en Greg Tiernan. Scenario door Kyle Hunter, Ariel Shaffir, Seth Rogen en Evan Goldberg. Verhaal door Seth Rogen, Evan Goldberg en Jonah Hill.

Leeftijd: Vanaf 16 jaar en ouder!

Ter ere van de release van deze film hebben wij 2 superleuke t-shirt te vergeven! Wil jij weten hoe jij zo’n pakket kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur is verantwoordelijk voor de stem van het worstje Frank?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de t-shirt bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 september, 2016