Scary Stories to Tell in the Dark WINACTIE

Sinds 15 januari ligt SCARY STORIES TO TELL IN THE DARK in de schappen. Het is 1968 en rumoerig in Amerika. Maar ver verwijderd van alle onrust in de steden ligt het kleine stadje Mill Valley waar al generaties lang de geest van de familie Bellows heerst. In hun verlaten landhuis schreef Sarah Bellow, een jong meisje met verschrikkelijke geheimen en achtervolgd door martelingen, een boek met angstaanjagende verhalen. Een groep tieners ontdekt het boek, maar hoe stop je een boek dat zichzelf schrijft en waarvan de verhalen ook daadwerkelijk tot leven komen?

Met dank aan WW Entertainment mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van deze horrorfilm weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het winnen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Mexicaanse horrorspecialist zou in eerste instantie de regie van Scary Stories op zich nemen, maar treedt hier uiteindelijk enkel op als producent?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 februari. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 januari, 2020

Trailer