Schindler’s List – 25th Anniversary 4K WINACTIE

Vanuit historisch oogpunt is het een van de belangrijkste films aller tijden. Spielbergs meesterwerk; de 25th Anniversary Edition van Schindler’s List en sinds vorige week ligt er een prachtige 4K versie in de schappen.

De film werd bekroond°° met zeven Oscars®, waaronder Beste Film en Beste Regie, en vertelt het ongelooflijke, waargebeurde verhaal van de enigmatische Oskar Schindler (Liam Neeson), die tijdens de Holocaust meer dan 1100 joodse levens redde. Het is de triomf van een enkeling die het verschil maakte en het drama van degenen die dankzij hem een van de donkerste hoofdstukken uit de menselijke geschiedenis overleefden. Deze minutieuze, loepzuivere HD-restauratie vanaf het originele negatief gebeurde onder persoonlijk toezicht van Steven Spielberg. Zo blijft Schindler’s List een tijdloze kroniek over moed en geloof, een meeslepend en leerrijk verhaal dat telkens nieuwe generaties weet te inspireren.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een 4K exemplaar weggeven van deze indrukwekkende 4K release. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op deze vraag:
Op 21 maart 1994 won Schindler’s List maar liefst 7 Oscars, maar voor hoeveel beeldjes was de film dat jaar genomineerd?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de 4K bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 maart, 2019

Trailer