Scoob! WINACTIE

Vanaf woensdag 8 juli 2020 is SCOOB! in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlands- en Engelstalige versie. In dit eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop zie je hoe het allemaal begon en stuit Mystery Inc. op het grootste mysterie uit hun carrière.

Scoob! onthult hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden. Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen worden ze geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens hun strijd om deze wereldwijde “hondpocalyps” tegen te houden, ontdekt de groep een geheim over Scooby’s achtergrond en dat hij voor iets heel groots is voorbestemd.

De Engelstalige stemmencast van Scoob! bestaat uit Will Forte (“Booksmart,” tv-serie “The Last Man on Earth”) als Shaggy, de beste vriend van Scooby-Doo; de twee keer voor een Oscar® genomineerde Mark Wahlberg (“The Fighter,” “The Departed”) als Blue Falcon; Jason Isaacs (de “Harry Potter”-films, tv-serie “The OA”) als de beruchte Dick Dastardly; Gina Rodriguez (“Deepwater Horizon,” tv-serie “Jane the Virgin”) als Velma; Zac Efron (“The Greatest Showman,” de “Neighbors”-franchise) als Fred; Amanda Seyfried (de “Mamma Mia!”-films, “Ted 2”) als Daphne; Kiersey Clemons (“Neighbors 2: Sorority Rising,” tv-serie “Angie Tribeca”) als Dee Dee; Ken Jeong (“Crazy Rich Asians,” “The Hangover”-trilogie) als Dynomutt; Tracy Morgan (“What Men Want,” tv-serie “30 Rock”) als Captain Caveman; Simon Cowell (“American Idol”, “The X Factor”) als zichzelf; en Frank Welker (de “Transformers”-franchise) als Scooby-Doo.

De Engelstalige versie van Scoob! is geregisseerd door Tony Cervone. Cervone was genomineerd voor een Annie Award voor de film “Space Jam” en was twee keer genomineerd voor een Emmy® voor zijn bijdrage aan “Duck Dodgers.”

De Nederlandse stem van Scooby-Doo en Shaggy, Huub Dikstaal, neemt ook in dit eerste bioscoopavontuur de rollen voor zijn rekening. Verder bestaat de Nederlandse stemmencast uit Roos van Erkel (“Het Bombardement”) als Daphne; Jeske van de Staak (musical “Was getekend, Annie M.G. Schmidt”) als Velma; Thijs Prein (LINDA.tv-serie “De Vlucht”) als Fred; Tara Hetharia (tv-serie “Spangas”) als Dee Dee, Pepijn van der Sman (“Taiki”, “Vlucht HS13”) als jonge Fred; Jasthin Veldhuizen (musical “The Lion King”) als jonge Shaggy; Dewi Mentink (musical “The Lion King”) als jonge Daphne; Wiebe-Pier Cnossen (“Coco”) als Dick Dastardly; Alexander de Bruijn (“Bobby en de Geestenjagers”) als Blue Falcon; en Jop Joris (tv-serie “Onderweg Naar Morgen”) als Dynomutt.

De Nederlandstalige versie van “SCOOB!” is geregisseerd door Stephan Holwerda (“Onward”, “Coco”, “Zootropolis”).

De film is geproduceerd door Pam Coats en Allison Abbate. Uitvoerend producenten zijn Adam Sztykiel, Charles Roven, Richard Suckle, Jesse Ehrman, Dan Povenmire en Chris Columbus. Het scenario is geschreven door Adam Sztykiel en Jack C. Donaldson & Derek Elliott en Matt Lieberman, naar een verhaal van Matt Lieberman en Eyal Podell & Jonathon E. Stewart, gebaseerd op karakters van Hanna-Barbera Productions. Cervone’s creatieve team bestaat uit editors Ryan Folsey en Vanara Taing, en de componist Tom Holkenborg (Junkie XL). De Nederlandse muzikant, componist en producent was eerder al verantwoordelijk voor de soundtracks van onder andere “Mad Max: Fury Road”, “Deadpool”, “Batman v Superman: Dawn of Justice” en “Alita: Battle Angel”.

“SCOOB!” is vanaf 8 juli 2020 in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlands- en Engelstalige versie.
Bezoek ook de officiële site van Warner Bros. – #SCOOB
© 2020 Warner Bros. Pictures. All rights reserved.
Kijkwijzer: 6 jaar, geweld, angst

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV drie gave prijspakketten weggeven. Hierin vind je een speurneuzen-set (met oa een notitieboekje en een zaklamp), een hondenbandana, een hondenriem en een bag dispenser. Bij een van deze set doen wij ook nog een heuse hondenmand als hoofdprijs. Zo’n pakket wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we op verzoek van de distributeur dit keer makkelijker dan ooit gemaakt. Je hoeft enkel je gegevens achter te laten.

Let op:
De actie loopt tot en met 14 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen het pakket zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  7 juli, 2020

  Trailer