Scooby! VOD WINACTIE

Haal de nodige – Scooby – snacks in huis want vanaf 23 september is het mogelijk om de eerste echte Scooby-Doo film SCOOBY! gezellig in de huiskamer te bekijken! SCOOBY! is vanaf 23 september beschikbaar op EST en vanaf 7 oktober op VOD via iTunes, Pathé Thuis, Ziggo en KPN.

De film neemt ons mee naar de dagen toen Scooby nog een puppy was en hij zijn toekomstige beste vriend Shaggy leerde kennen. In de Verenigde Staten werd SCOOBY! de op één na grootste digitale release aller tijden en tot op vandaag is het de grootste digitale release ooit voor Warner Bros.

Tal van Hollywoodsterren lenen hun stem aan een van de figuren uit de film, waaronder Mark Wahlberg, Zac Efron, Amanda Seyfried en Gina Rodriguez. In de Nederlandse versie herkennen we onder andere Huub Dikstaal, Tara Hetharia, Roos van Erkel en Jeske van de Staak. De regie is in de bekwame handen van Tony Cervone, bekend van ‘Space Jam’ en de Nederlandse componist Tom Holkenborg (o.a. Tomb Raider en Batman v Superman: Dawn of Justice) verzorgt de muziek.

SYNOPSIS
In SCOOBY! zien we hoe Scooby en Shaggy elkaar ontmoeten en hoe ze samen met de jonge detectives Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery. Inc. vormen. De groep wordt geconfronteerd met hun grootste en meest uitdagende mysterie ooit: een plot die het monster Cerberus op de wereld wil loslaten. Terwijl ze op onderzoek trekken ontdekt de bende dat Scooby een geheime erfenis met zich meedraagt en een groots lot hem te wachten staat…

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee codes voor de VOD-versie van de film weggeven, deze zijn Nederlands gesproken en te verzilveren via Google Play. Wil jij zo’n code bemachtigen? Laat dan jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke populaire acteur, bekend van films als The Fighter, The Departed en Ted, is in Scooby! te horen als Brian/ Blue Falcon?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd danwel Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram</a

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 oktober, 2020

Trailer