Scooby! WINACTIE

Haal de nodige – Scooby – snacks in huis want vanaf 10 november is het mogelijk om de eerste echte Scooby-Doo-film SCOOBY! gezellig in de huiskamer te bekijken!

De film neemt ons mee naar de dagen toen Scooby nog een puppy was en hij zijn toekomstige beste vriend Shaggy leerde kennen. Tal van Hollywoodsterren lenen hun stem aan een van de figuren uit de film, waaronder Mark Wahlberg, Zac Efron, Amanda Seyfried en Gina Rodriguez. In de Nederlandse versie herkennen we onder andere Huub Dikstaal, Tara Hetharia, Roos van Erkel en Jeske van de Staak. De regie is in de bekwame handen van Tony Cervone, bekend van ‘Space Jam,’ en de Nederlandse componist Tom Holkenborg (o.a. Tomb Raider en Batman v Superman: Dawn of Justice) verzorgt de muziek.

SYNOPSIS
In Scooby-Doo’s grootste avontuur ooit, komen we er eindelijk achter hoe Scooby-Doo en Shaggy elkaar hebben ontmoet en ontdekken we waarom de beroemde spokenjagersclub Mystery Inc. werd opgericht.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij een exemplaar bemachtigen? Laat dan jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke populaire acteur, bekend van films als The Fighter, The Departed en Ted, is in Scooby! te horen als Brian/ Blue Falcon?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd danwel Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram</a

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  8 november, 2020

  Trailer