Scream VI WINACTIE

De vier overlevenden van de recente Ghostface-moorden in Woodsboro zijn naar New York verhuisd voor een nieuwe start. Net als hun leven weer normaal aan begint te voelen, krijgen ze dat ene beruchte telefoontje… Ghostface is brutaler en meedogenlozer dan ooit en zal er alles aan doen om ze op te sporen. Met Melissa Barrera en Jenna Ortega in de hoofdrollen, vergezeld door o.a. Courtney Cox, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding en Hayden Panettiere.

SCREAM VI is sinds 14-07-2023 te koop op UHD, DVD en Blu-Ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray-exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Ook in Scream VI zien we Courtney Cox weer voorbij komen, de enige actrice die in alle Scream-films te zien was. Maar hoe heet haar personage in de reeks?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  29 augustus, 2023

  Trailer