Scream WINACTIE

Vijfentwintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een serie gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar die zich achter het ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit. Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette keren terug in hun iconische rollen. Naast hen zijn er rollen voor o.a. Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown en Sonia Ammar.

15-04-2022 te koop op DVD, Blu-ray & 4K

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Neve Campbell is natuurlijk vooral bekend als Sidney Prescott uit de Scream-films, maar in welke nineties-film is zij als Suzie Toller te zien naast Denise Richards?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
9 mei, 2022

Trailer

Meer lezen over