Scream WINACTIE

Twintig jaar nadat het rustige stadje Woodsboro werd afgeschrikt door een aantal gewelddadige moorden, worden de bewoners opnieuw geteisterd door een moordenaar, die zich achter het Ghostface masker schuilt met een groep tieners als doelwit. Neve Campbell (Sidney Prescott), Courteney Cox (Gale Weathers) en David Arquette (Dewey Riley) keren terug in hun iconische rollen. Verder met o.a. Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown en Sonia Ammar.

Sinds 3 februari is SCREAM in de bioscopen te zien.

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij twee pakketjes weggeven, met daarin niet alleen een heuse Scream mok, maar ook een setje vrijkaarten. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Neve Campbell is natuurlijk vooral bekend als Sidney Prescott uit de Scream-films, maar in welke nineties-film is zij als Suzie Toller te zien naast Denise Richards?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 februari, 2022

Trailer