Seal Team – seizoen 1 WINACTIE

Vanaf 6 maart ligt het eerste seizoen van SEAL TEAM in de schappen. Niet iedereen is in de wieg gelegd om Navy SEAL te worden. Ontdek in het spannende eerste seizoen van Seal Team de intense wereld achter deze toegewijde wereldbewakers, die vechten voor leven en dood aan de frontlinies van de Amerikaanse strijd tegen terrorisme. Met David Boreanaz in de hoofdrol neemt dit authentieke militaire drama je mee achter de schermen van het privé- en professionele leven van deze helden en hun families. Deze serie vormt een spannende mix van meeslepende realiteit en explosieve actie.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee dvd’s weggeven met het volledige eerste seizoen. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op de vraag:
David Boreanaz is het gezicht van Seal Team, maar in welke serie was hij 12 seizoenen als Seeley Booth te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 maart, 2019

Trailer