Searching WINACTIE

Vanaf 6 september is SEARCHING in de bioscopen te zien.

Wanneer Margot, de 16-jarige dochter van David Kim (John Cho) vermist raakt, wordt er een politieonderzoek opgezet om haar te vinden. Na 37 uur is er nog steeds geen spoor van Margot en David besluit om op haar laptop te kijken om zo meer over haar dagelijks leven en vrienden te weten te komen. Via haar sociale media ontdekt hij dat zijn dochter veel voor hem verborgen hield. David moet zijn dochters geheimen ontrafelen om haar op te sporen voor het te laat is.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij 2 pakketten weggeven, met daarin 2 vrijkaartjes, een muis, een webcam blocker en de Blu-ray van Flatliners! Wil jij zo’n pakket winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
De hoofdrol in Searching is voor John Cho. Als welk personage was hij te zien in de meest recente drie Star Trek-films?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  1 september, 2018

  Trailer