Secret in Their Eyes WINACTIE

Sinds 13 juli ligt SECRET IN THEIR EYES in de schappen. Een hecht team van FBI onderzoekers, Ray en Jess, raakt verscheurd wanneer ze ontdekken dat de tienerdochter van Jess op brute en onverklaarbare wijze is vermoord. Dertien jaar later, na iedere dag obsessief op zoek te zijn naar de ongrijpbare moordenaar, heeft Ray eindelijk een nieuw spoor ontdekt waarvan hij zeker is dat hij de zaak kan oplossen. Niemand is echter voorbereid op hetgeen dat vervolgens zal gaan gebeuren.

Met de fraaie cast met onder andere Julia Robert, Nicole Kidman en Chiwetel Ejiofor is deze film een intrigerende remake. Met dank aan Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-rays van de film vergeven. Wil jij weten hoe jij daar eentje van kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke regisseur was verantwoordelijk voor het origineel, El Secreto de Sus Ojos?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 juli 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 juli, 2016