Seven Worlds One Planet WINACTIE

Sinds 25 mei ligt SEVEN WORLDS ONE PLANET in de schappen op dvd.

Miljoenen jaren geleden werd de aardkorst door immense krachten uit elkaar gescheurd, waardoor er zeven spectaculaire continenten ontstonden. Sindsdien ontwikkelde elk van die continenten zijn eigen unieke natuur. Van de diepe Zuid-Amerikaanse jungles tot de bevroren bergtoppen van Azië en van de grote steden van Europa tot de uitgestrekte vlaktes van Afrika: Seven Worlds, One Planet vertelt over diersoorten en hun fascinerende gedrag en onthult de geheimen van de natuur op de diverse continenten. We ontdekken hoe onze zeven werelden de bakermat zijn geweest voor de enorme biodiversiteit op de aarde van vandaag. Maar we zien ook met welke uitdagingen dieren worden geconfronteerd in een wereld die mede door ons mensen is gevormd.

Met dank aan Just Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren van deze machtig mooie documentaire weggeven. Wil jij kans maken op deze prachtige natuurdocumentaire van BBC Earth? Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de Britse bioloog en televisiemaker die vooral bekend is door zijn vele bekroonde natuurdocumentaires, waaronder uiteraard ook deze documentaire?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 juni, 2020

Trailer