Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings WINACTIE

In Marvel Studios’ Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings moet Shang-Chi (gespeeld door Simu Liu) het verleden confronteren dat hij achtergelaten dacht te hebben, terwijl hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie wordt getrokken. Daarnaast speelt Tony Leung in de film Wenwu, Akwafina speelt Shang-Chi’s vriendin Katy en Michelle Yeoh speelt Jiang Nan.

De overige cast bestaat uit Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu en Ronny Chieng. Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings is geregisseerd door Destin Daniel Cretton en geproduceerd door Kevin Feige en Jonathan Schwartz.

Vanaf 1 september is SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS in bioscopen te zien in 3D, IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4D.

Om de release van deze nieuwe film te vieren, heeft The Walt Disney Company twee Shang-Chi pakketten beschikbaar gesteld voor een winactie. In dit pakket vind je een cap, een keychain, een notebook, een pin badge en een t-shirt. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij zo’n pakket kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Welke Britse acteur is in Shang-Chi opnieuw te zien als Wong, de sidekick van Dr. Strange?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  28 augustus, 2021

  Trailer