The Shape of Water WINACTIE

THE SHAPE OF WATER is vanaf 15 februari 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt THE SHAPE OF WATER, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken.

Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones en Michael Stuhlbarg maken de cast van THE SHAPE OF WATER compleet.

THE SHAPE OF WATER sleepte dertien Oscar®nominaties in de wacht en is daarmee koploper. De film is onder andere genomineerd in de categorieën: Beste Film, Beste Regisseur – Guillermo del Toro en Beste Actice – Sally Hawkins. De 90ste editie van Oscars® vindt plaats op 4 maart 2018 in het Dolby Theatre® van het Hollywood & Highland Center® in Los Angeles.

Daarnaast is de film de koploper bij de BAFTA’s. De film is in totaal twaalf keer genomineerd, onder andere in de categorieën: Beste Film, Beste Regisseur – Guillermo del Toro en Beste Actrice – Sally Hawkins. De BAFTA’s worden op 18 februari 2018 uitgereikt in de Royal Albert Hall in Londen.

THE SHAPE OF WATER won tijdens de 75ste editie van de Golden Globes® twee awards, die voor Beste Regisseur – Guillermo del Toro en Beste Muziek – Alexandre Desplat. De film was in totaal voor zeven Golden Globes® genomineerd. Daarnaast won THE SHAPE OF WATER de Gouden Leeuw tijdens het filmfestival van Venetië. Daarnaast won THE SHAPE OF WATER de Gouden Leeuw tijdens het filmfestival van Venetië.

THE SHAPE OF WATER is onderdeel van het International Film Festival Rotterdam (IFFR). De film is onderdeel van het VOICES/Limelight-programma. Dit programma bevat hoogtepunten en prijswinnaars van internationale filmfestivals, en andere verwachte publiekslievelingen met een aanstaande Nederlandse release. De 47ste editie van het IFFR vindt plaats van 24 januari tot 4 februari 2018.

Bezoek ook de officiële site van 20th Century Fox – #TheShapeofWater
©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: 16 jaar, geweld, grof taalgebruik

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met 20th Century Fox 3 setjes vrijkaarten weggeven, met daarnaast bij ieder setje vrijkaarten een mug en een Umbrella! Die wil jij natuurlijk bemachtigen, dus hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Guillermo del Toro staat bekend als specialist in het maken van fantasy- en horrorfilms. Hoe heet zijn film uit 2013 waarvan dit jaar nog een vervolgfilm in de bioscopen zal verschijnen?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 februari 2018. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen de vrijkaarten en merchandise zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  11 februari, 2018

  Trailer