Sharp Objects WINACTIE

Sinds 28 november ligt SHARP OBJECTS in de schappen, een psychologisch drama over een stadse journaliste die terugkeert naar het dorp waar ze is opgegroeid om de moord op twee tienermeisjes te verslaan. Sharp Objects is geregisseerd door Jean-Marc Vallée en gebaseerd op het boek met dezelfde naam geschreven door de “The New York Times bestselling” schrijfster Gillian Flynn (Gone Girl, Dark Places).

Camille (Amy Adams) is nog maar net terug van haar verblijf uit een psychiatrisch ziekenhuis, maar verslaggever Camille Preaker krijgt meteen een zorgwekkende opdracht: ze moet naar haar geboortedorp om verslag te doen van de moord op twee jonge meisjes. Camille kan zich goed inleven in de twee jonge slachtoffers – iets té goed. Om het verhaal te kunnen afmaken moet ze de psychologische puzzel van haar eigen verleden oplossen – en overleven. Klik op ‘bekijk video’ onder de afbeeling om de trailer te bekijken.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij een twee dvd exemplaren weggeven van deze HBO Limited Series. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke serie regisseerde Jean-Marc Vallée voor Sharp Objects voor HBO, met hoofdrollen voor onder andere Nicole Kidman en Reese Witherspoon?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 december, 2018

Trailer