Shaun het Schaap: het Ruimteschaap WINACTIE

Shaun het Schaap is terug. Sinds 4 maart ligt SHAUN HET SCHAAP: HET RUIMTESCHAAP in de schappen.

Er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Als er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, maken wij kennis met Lu-La, een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Shaun het Schaap besluit Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.

Met dank aan WW Entertainment mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van deze heerlijke animatiefilm uit de Aardman Animations stal weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen en het mooie is dat wij het winnen heel gemakkelijk hebben gemaakt. Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de eerdere productie van Nick Park, de bedenker en maker van Shaun het Schaap, waarin Shaun voor het eerst verscheen?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 maart. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  11 maart, 2020

  Trailer