Shazam! Fury of the Gods WINACTIE

Guess who’s back? Zachary Levi kruipt opnieuw in de rol van komische superheld met bliksemkrachten in Shazam! Fury of the Gods. In het tweede hoofdstuk van Shazam! moet Billy Batson het opnemen tegen de Dochters van Atlas, twee godinnen vertolkt door niemand minder dan de cinemalegendes Helen Mirren en Lucy Liu!

Shazam! Fury of the Gods is vanaf 27 juli beschikbaar op DVD, Blu-ray™, 4K UHD Steelbook en ook digitaal op VOD en EST.

Voor wat extra avontuur komt er ook een box met Shazam! en Shazam! Fury of the Gods op DVD, Blu-ray™.

SYNOPSIS
Billy Batson en zijn pleegkinderen hebben de krachten van de goden en leren nog steeds hoe ze hun tienerleven moeten combineren met volwassen superhelden. Maar wanneer de Dochters van Atlas, een wraakzuchtig trio van oude goden, op aarde aankomen op zoek naar de magie die lang geleden van hen gestolen is, moeten Billy alias Shazam en zijn familie strijden voor hun superkrachten, hun leven en het lot van hun wereld.”

Met dank aan Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray en twee 4K UHD exemplaren van dit fenomenale eerste seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd, Blu-ray óf 4K UHD én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de legendarische actrice die in Shazam! Fury of the Gods te zien is als Hespera, de oudste dochter van Atlas?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd-, Blu-ray- óf 4K UHD exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 augustus, 2023

Trailer