Shazam! WINACTIE

Sinds 7 augustus ligt SHAZAM! in de schappen. Zie hoe een hoop superpowers in combinatie met weinig ervaring kan leiden tot een hilarisch spektakel in DC Entertainment’s Shazam!, geregisseerd door David F. Sandberg (Annabelle: Creations, Lights Out).

Naast Levi als stuntelend DC superheld is ook Mark Strong (The Imitation Game, the ‘Kingsman’ films) te zien als DC slechterik Dr. Thaddeus Sivana. Asher Angel neemt de rol van ‘teenager goes superhero’ Billy Batson op zich met Jack Dylan Grazar (IT) als zijn beste vriend. Verder zijn er rollen voor Oscar nominee Djimon Hounsou (Blood Diamond, Guardians of the Galaxy) als de Wizard en Faithe Herman, Grace Fulton en Ian Chen.

De gehaaide Billy Batson (Asher Angel) ontdekt op zijn veertiende dat hij met één simpele ‘Shazam!’ kan transformeren in de gelijknamige volwassen superheld. Zijn pas verworven krachten worden al snel op de proef gesteld als hij het moet opnemen tegen de boosaardige dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze heerlijke film uit het DC Universe. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend uit televisieserie Chuck, is te zien als het titelpersonage Shazam!?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  8 augustus, 2019

  Trailer