She-Hulk: Attorney at Law WINACTIE

Vanaf 17 augustus is de gloednieuwe Marvel serie She-Hulk: Attorney at Law te zien op Disney+.

In “She-Hulk: Attorney at Law” volgt de kijker Jennifer Walters, een dertigplus en single advocate die toevallig ook de supergrote en sterke hulk blijkt te zijn. Deze negendelige serie verwelkomt meerdere MCU-veteranen, waaronder Mark Ruffalo als Smart Hulk, Tim Roth als Emil Blonsky/the Abomination en Benedict Wong als Wong. Verder bestaat de cast uit onder anderen Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass en Renée Elise Goldsberry.

Om de release van deze nieuwe serie te vieren, heeft The Walt Disney Company een gaaf pakket beschikbaar gesteld voor een winactie. In het pakket vind je een tote bag en een t-shirt!. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij dat pakket kan bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de actrice, bekend van onder andere Perry Mason, die in She-Hulk: Attorney at Law te zien is als Jennifer Walters aka She-Hulk?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het pakket bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 augustus, 2022

Trailer