She Said WINACTIE

She Said volgt het opmerkelijke, waargebeurde verhaal van verslaggevers Megan Twohey en Jodi Kantor die met een opzwepende MeToo-beweging de stilte rond seksueel misbruik in Hollywood wisten te doorbreken met hun baanbrekende onderzoek die het systeem op zijn kop zet. Geïnspireerd door deze vastbesloten journalisten vinden vele moedige vrouwen de kracht om hun overlevingsverhaal te delen, ieder vastbesloten om de waarheid aan het licht te brengen. Deze buitengewone film is geregisseerd door Emmy®-winnaar Maria Schrader, met boeiende optredens van de twee keer voor een Oscar® genomineerde Carey Mulligan en Zoe Kazan.

SHE SAID ligt sinds 15 februari in de schappen op Blu-ray & DVD.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoofdrolspeelsters Carey Mulligan en Zoe Kazan zijn al jarenlang goede vrienden. Zo was Kazan bruidsmeisje op het huwelijk van Mulligan. Met welke zanger is Mulligan getrouwd?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd- of Blu-ray exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 februari, 2023

Trailer