Sherlock WINACTIE

Sinds 23 maart liggen van de serie SHERLOCK zowel The Abominable Bride als seizoen 4 in de schappen. Hierin lossen Sherlock Holmes en Dr. Watson normaliter ingewikkelde zaken op in het Londen van vandaag. Echter, speciaal voor ‘holiday special’ The Abominable Bride verplaatst het verhaal zich naar het Victoriaans Londen aan het eind van de 19e eeuw. Niet alleen een spannende, fascinerende en humoristische update dus van de klassieke detectiveboeken van Sir Arthur Conan Doyle’s, maar ook een mooie ode.

Met dank aan Dutch Filmworks mogen wij twee dvd-setjes weggeven, met daarin The Abominable Bride als seizoen 4. Op deze manier kan jij lekker doorkijken en je onderdompelen in de mysterieuze wereld van de bekende speurneus. Zo’n set wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Naast dat we acteur Benedict Cumberbatch zien als Sherlock, zien we ook een bekende acteur als Dr. Watson. Hij speelde bijvoorbeeld de hoofdrol in de The Hobbit-trilogie. Wat is de naam van deze acteur?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  31 maart, 2017

  Meer lezen over