Shut In WINACTIE

Vanaf 1 december is SHUT IN in de bioscopen te bewonderen, een bloedstollende thriller over kinderpsychologe Mary Portman (Naomi Watts) die op het afgelegen platteland van New England woont. Hier draagt ze de zorg voor haar zoon die zwaar gehandicapt raakte bij een auto ongeluk waarbij haar man is omgekomen. Wanneer haar nieuwe cliënt Tom (Jacob Tremblay), een doof jongetje, vlak voor een sneeuwstorm in het bos verdwijnt, is iedereen er van overtuigd dat hij dit onmogelijk kan hebben overleefd maar in haar nachtmerries blijft hij Mary achtervolgen. Zijn de nachtelijke verschijningen van het jongetje echt of zijn het illusies veroorzaakt door Mary’s slaapgebrek?

Lekker nagelbijten dus, met onder andere Naomi Watts, Oliver Platt en Jacob Tremblay. Wij zijn dan ook blij dat wij in samenwerking met Independent Films een setje vrijkaarten voor deze film mogen weggeven! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij dat setje kan bemachtigen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke twee films ontving actrice Naomi Watts een Oscarnominatie?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 november 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het setje zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
23 november, 2016

Meer lezen over