Sicario WINACTIE

Vanaf 8 oktober draait de misdaadthriller Sicario in de bioscopen. Hierin wordt de idealistische FBI agent Kate (Emily Blunt) uitgekozen door elite taskforce-ambtenaar Matt Graves (Josh Brolin) om te helpen bij de escalerende oorlog tegen drugs. In het wetteloze grensgebied dat zich uitstrekt tussen de VS en Mexico gaat het team op een geheime missie onder leiding van Alejandro, een raadselachtige consultant met een twijfelachtig verleden (Benicio Del Toro). Om te kunnen overleven wordt Kate gedwongen om alles te betwijfelen waar ze tot dan toe in heeft geloofd. Om alvast een beetje in de stemming te komen voor deze film hebben wij, in samenwerking met Independent Films, een fraai dvd-pakket voor je klaarliggen. Hierin vind je Incendies, End of Watch en Prisoners!

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je dat pakket in huis kan halen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de regisseur van Sicario, die eerder verantwoordelijk was voor Incendies en Prisoners?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 oktober 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best doen om het pakket zo snel mogelijk bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  4 oktober, 2015

  Meer lezen over