Silent Night WINACTIE

Een nieuw meesterstuk van de legendarische regisseur, ‘master of action’ John Woo en de producer van John Wick.

Suicide Squad acteur Joel Kinnaman is in deze actie-thriller uit op revanche nadat zijn zoontje vlak voor kerst per ongeluk werd gedood in een gevecht tussen twee bendes. Herstellende van een wond waardoor hij niet meer kan praten, maakt de man van wraak zijn levensmissie. Hij neemt vechtlessen en zet alles op alles om fysiek klaar te zijn voor een man tot man confrontatie met de moordenaar.

SILENT NIGHT is vanaf 7 december in de bioscoop te zien.

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven voor deze film. Wil jij een setje bemachtigen? Laat dan hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In de jaren 90 maakte John Woo met onder andere Hard Target en Face/Off een handvol toffe actiefilms. Welke film met Ben Affleck maakte 20 jaar geleden een voorlopig einde aan zijn Amerikaanse avontuur?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
2 december, 2023

Trailer