Sing 2 WINACTIE

Niets houdt hen tegen! Breng een talentvol uitbundig groepje samen, geef ze een podium en je krijgt een verpletterende show.

Sing 2, een van de populairste animatiefilms in de Nederlandse zalen van de afgelopen periode, is dé familiefilm bij uitstek voor jong en oud. Met de Nederlandse stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Do, Birgit Schuurman en Gordon kon de Nederlandse versie rekenen op een ijzersterke stemmencast.

Vanaf 4 mei is Sing 2 beschikbaar op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD. Daarnaast verschijnt ook de boxset met Sing 1 en Sing 2.

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City.​

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray en twee 4K UHD exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In de Nederlandse versie is Fedja van Huêt te horen als Buster, maar welke Oscarwinnaar is in de originele Engelstalige versie verantwoordelijk voor Busters’ stem?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd-, Blu-ray of 4K UHD exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 mei, 2022

Trailer