Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer WINACTIE

Sinds 11 oktober draait SINTERKLAAS & HET GOUDEN HOEFIJZER in de bioscopen, maar met de Sint in aantocht is het natuurlijk de kans om deze film nog even een flinke boost te geven. De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar één gouden hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn Pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet door gaan…

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij maar liefst twee setjes vrijkaarten weggeven voor als de maan schijnt door bomen. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, bekend van rol als Robert Albers in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden, is hier te zien als Sinterklaas?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
11 november, 2017

Trailer