Den skyldige (The Guilty) WINACTIE

Vanaf 12 december ligt DEN SKYLDIGE (THE GUILTY) in de schappen. In een meldkamer van de alarmcentrale beantwoordt Asger Holm een noodoproep van een ontvoerde vrouw. Wanneer de verbinding plotseling wordt verbroken begint de zoektocht naar de vrouw en haar ontvoerder. Met zijn telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw te redden. Al snel blijkt dat het misdrijf waar hij mee te maken heeft, veel groter is dan hij eigenlijk dacht.

In samenwerking met September Film Distribution mogen wij drie Blu-ray exemplaren van deze Deense thriller weggeven, die zich volledig in de meldkamer van een alarmcentrale afspeelt. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Jakob Cedergen speelt de hoofdrol van Asger Holm. In welke serie, die ook te zien was op NPO3, was hij dit jaar te zien als Thomas?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 december, 2018

Trailer