Skyscraper WINACTIE

Vanaf 14 november ligt SKYSCRAPER in de schappen, met een hoofdrol voor Dwayne Johnson. Hij speelt Will Sawyer, een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

Deze actiethriller is geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers) en wordt geproduceerd door Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber en Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence). De uitvoerende producenten van Skyscraper zijn Dany Garcia (Baywatch, Ballers), Wendy Jacobson (San Andreas), Eric Hedayat (The Great Wall, Real Steel) en Eric McLeod (Kong: Skull Island, Pirates of the Caribbean-serie).

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze lekker dik aangezette blockbuster. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
The Rock heeft het er maar druk mee om de wereld steeds te redden van allemaal onheil. In welke rampenfilm was hij eerder dit jaar nog te zien?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 november, 2018

Trailer