Slender Man WINACTIE

Vanaf 23 augustus draait SLENDER MAN in de bioscopen. In een klein stadje in Massachusetts voeren vier high school meiden een ritueel uit om te bewijzen dat het angstaanjagende figuur SLENDER MAN niet bestaat. Wanneer een van de meiden plotseling vermist raakt, krijgen ze het vermoeden dat zij misschien wel ZIJN nieuwste slachtoffer is.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij drie setjes vrijkaarten voor deze film weggeven, met daarnaast de dvd Don’t Breathe. Wil jij zo’n setje winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Spaanse acteur is hier te zien als de Slender Man uit de titel?

UPDATE: Via de distributeur hebben we zojuist vernomen dat wij naast de vrijkaarten en dvd ook een fanny pack en een zaklamp mogen weggeven bij iedere set!

Let op:
De actie loopt tot en met 26 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten+dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  19 augustus, 2018

  Trailer