Smallfoot WINACTIE

Smallfoot is een epische animatiefilm over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen. Vanaf 20 februari kun je thuis genieten van dit avontuur op DVD en Blu-ray

Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop wanneer de slimme jonge Yeti Migo iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens! Het nieuws over deze ‘smallfoot’ zorgt voor oproer binnen de onwetende Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Smallfoot is een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en nieuwe ontdekkingen.

De originele Engelse versie is ingesproken door een sterrencast: Channing Tatum (21 Jump Street, Magic Mike, The Hateful Eight) als de yeti Migo en James Corden (Trolls, The Late Late Show with James Corden) als de smallfoot Percy. Maar ook andere grote namen zoals Zendaya, LeBron James, Danny DeVito en Gina Rodriguez. De Nederlandse versie is ingesproken door o.a. presentator en acteur Levi van Kempen als Percy en Romy Monteiro als Meechee.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze heerlijke animatiefilm. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke presentator en Mol uit Wie is de Mol van 2018 is in de Nederlandse versie te horen als Migo?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  4 maart, 2019

  Trailer