Smeris – seizoen 1 t/m 4 WINACTIE

Sinds 16 oktober ligt er een mooi boxje in de schappen, met vier seizoenen van SMERIS.
Hierin zien we Theo Kamp, de beste maar ook meest onstuimige rechercheur moordzaken van Tilburg. Als hij voor de zoveelste keer buiten zijn boekje gaat in het onderzoek naar topcrimineel Freddy van Nuenen, wordt hij van de zaak gehaald en voor straf gedegradeerd naar het hennepteam.

Een lekker spannende serie, met natuurlijk Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven. We zijn dan ook blij dat wij, met dank aan Just Entertainment, twee dvd boxen met vier seizoenen mogen weggeven. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om zo’n set te winnen en lekker te bingewatchen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn niet alleen acteurs, samen zitten zij ook in een muziekgroep. Wat is de naam van hun groep?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd-boxen zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 oktober, 2018

  Trailer