Sneekweek WINACTIE

De zomer laat nog even op zich wachten, maar toch maken we ons met Sneekweek al op voor een zeer spannend feestje!

Sneekweek is een sexy thriller met een knipoog die draait om zes studenten – 3 meiden, 3 jongens – die los willen gaan tijdens Sneekweek. Maar de week zeilen en wilde feesten begint al met een mysterie: wie heeft de gigantische villa voor hen geregeld? Is het hun stille nieuwe huisgenoot, met wie ze een heftig geheim uit het verleden delen? Who cares; het feest kan beginnen! Maar als Merel (Carolien Spoor) heftige nachtmerries krijgt, gemaskerde figuren ziet rond de villa en één van haar vrienden door een combinatie van medicijnen bizarre bijwerkingen krijgt, verandert de vakantie in een gruwelijke nachtmerrie…

Zin in een avondje vol spanning? Geen enkel probleem, want in samenwerking met Dutch Filmworks geven we maar liefst twee keer twee vrijkaarten weg! Meedoen is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke twee acteurs uit Sneekweek speelde in de serie Goede Tijden Slechte Tijden broer en zus?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 januari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 januari, 2016

Meer lezen over