Snoopy & Charlie Brown: De Peanuts Film WINACTIE

Sinds 9 december draait Snoopy & Charlie Brown: De Peanuts Film WINACTIE in de bioscoop. Hierin maken Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus en de rest van de Peanuts-bende hun debuut op het witte doek, zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien, in een schitterend 3D-avontuur! Charlie Brown, ’s werelds meest geliefde underdog, begint aan een groots en heldhaftig avontuur terwijl zijn beste vriend, de lieve beagle Snoopy, het luchtruim kiest om het op te nemen tegen zijn aartsvijand De Rode Baron. Dankzij de fantasie van Charles M. Schulz en de makers van de Ice Age-films, bewijst Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film dat niet elke underdog een hondenleven heeft.

In samenwerking met 20th Century Fox mogen wij maar liefst vijf (!!!) zeer fraaie merchandise pakketten weggeven van deze film. Hierin vind je een Snoopy Note Set, een Wristband, een Pinbadge en natuurlijk doen we daar ook twee vrijkaarten bij.

Dat pakket wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wie is de bedenker van personages als Snoopy, Charlie Brown en Peanuts?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 december 2015. Daarna gaan wij ons uiterste best doen om dit geweldige pakket bij jou op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 december, 2015