Snoopy en de Peanuts – de Film WINACTIE

Sinds kort ligt SNOOPY EN CHARLIE BROWN: DE PEANUTS FILM in de schappen. Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus en de rest van de Peanuts-bende maakten hiermee hun debuut op het witte doek en zijn nu ook op dvd en Blu-ray te bewonderen, zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien! Charlie Brown, ’s werelds meest geliefde underdog, begint aan een groots en heldhaftig avontuur terwijl zijn beste vriend, de lieve beagle Snoopy, het luchtruim kiest om het op te nemen tegen zijn aartsvijand De Rode Baron. Dankzij de fantasie van de makers van de Ice Age-films bewijst Snoopy en Charlie Brown: De Peanuts Film dat niet elke underdog een hondenleven heeft.

Naar aanleiding van de DVD en Blu-ray release van de hartverwarmende kinderfilm SNOOPY EN DE PEANUTS: DE FILM heeft Nederlands bekendste hondenliefhebber Bridget Maasland een levensgroot Snoopy hondenhok beschilderd. Dit unieke hok wordt geveild voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de Dutchypuppy Foundation, een stichting die verwaarloosde en mishandelde straathonden over de hele wereld helpt. Een perfecte match dus met Snoopy! Iedereen kan meebieden en eigenaar worden van dit speciaal door Bridget ontworpen hok door een bod uit te brengen via www.vakantieveilingen.nl/snoopy. De veiling loopt van dinsdag 26 april 17.00 uur tot en met dinsdag 3 mei 17.00 uur.
Bron: LEWIS Wire

Namens 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij twee Blu-ray exemplaren van de film weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres in het invulformulier hieronder achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke tekenaar is verantwoordelijk voor de karakters in deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 mei 2016. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-rays bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 april, 2016