Snowden WINACTIE

Vanaf 10 november is SNOWDEN in de bioscopen te zien. Deze bloedstollende thriller van Oscar winnend regisseur Oliver Stone, onthult het ongelooflijke en persoonlijke verhaal van Edward Snowden (Joseph Gordon-Levitt), een voormalig NSA medewerker die duizenden geclassificeerde documenten aan de pers lekt en daarmee een van de meest gezochte personen ter wereld wordt.

Een intrigerende film, met onder andere Joseph-Gordon Levitt, Shailene Woodley en Nicolas Cage. Wij zijn dan ook blij dat wij in samenwerking met Independent Films een setje vrijkaarten en een USB stick met extra content mogen weggeven! Nu is natuurlijk jouw vraag hoe jij dat setje kan bemachtigen en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de Oscar-winnende documentaire over klokkenluider Edward Snowden?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 november 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het setje zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  3 november, 2016

  Meer lezen over