Solace WINACTIE

Sinds 30 maart ligt SOLACE in de winkelschappen. Na zijn eerdere thrillersuccessen Silence of the Lambs, Hannibal en Red Dragon is Anthony Hopkins terug in de ijzingwekkende thriller Solace. In Solace helpt de gepensioneerde paragnost John Clansy (Hopkins) de FBI nog een allerlaatste keer met oplossen van een serie gruwelijke moorden. Het lijkt een eenvoudige opdracht, tot blijkt dat de moordenaar een luguber motief heeft…

Ben je benieuwd geworden? Dat is mooi, want in samenwerking met eOne Benelux mogen wij maar liefst 3 Blu-ray’s van de film weggeven! Daar wil jij er natuurlijk heel graag eentje van winnen en dat hebben we gelukkig heel makkelijk voor je gemaakt. Laat heel simpel je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem de titels van de drie films waarin Anthony Hopkins te zien was als Hannibal Lecter?

Let op:
De actie loopt tot en met 18 april, waarna wij contact zullen zoeken met de winnaars. Vervolgens zullen wij ons best gaan doen om de Blu-ray’s zo snel mogelijk bij diegenen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  11 april, 2016