Solo: A Star Wars Story WINACTIE

Vanaf 23 mei is SOLO: A STAR WARS STORY in de bioscopen te bewonderen, een compleet nieuw avontuur uit een ‘galaxy far, far away’, dat het verhaal vertelt over het verleden van de iconische smokkelaar, Han Solo en ieders favoriete Wookiee, Chewbacca.

Stap aan boord van de Millennium Falcon en reis naar een ‘galaxy far, far away’ in Solo: A Star Wars Story. Volg het verhaal van de iconische Star Wars-held Han Solo en ieders favoriete Wookiee, vóór de avonturen die in Star Wars: A New Hope plaatsvonden. Na een reeks duistere gebeurtenissen in de criminele onderwereld raakt Han Solo bevriend met zijn co-piloot Chewbacca en ontmoet hij de beruchte gokker Lando Calrissian. Samen gaan ze op een reis die uiteindelijk bepalend zal zijn voor het leven van de meest iconische helden uit de Star Wars Saga… Deze film is geschreven door Lawrence en Jon Kasdan en wordt geregisseerd door Ron Howard. De cast bestaat uit Alden Ehrenreich als Han Solo, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover als Lando Calrissian, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge en Joonas Suotamo als Chewbacca. Onder de crew bevinden zich enkele van Hollywood’s grootste talenten, zoals de voor een Oscar genomineerde Bardford Young (Director of Photography), Chris Dickens (Editor), Dominic Tuohy (SFX Supervisor), Rob Bredow (VFX Supervisor) en Brad Allan (Action Designer).

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij twee mensen gelukkig maken met twee geweldige prijzen. Wat denk je van een heuse Chewie knuffel en een sleutelhanger? Meedoen is weer gemakkelijk als altijd. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Solo: A Star Wars Story wordt de rol van Han Solo gespeeld door Alden Ehrenreich, maar welke legendarische acteur maakte dit iconische personage groot met zijn vertolking in de eerste Star Wars-films?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 mei. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om prijzen bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

Naam
Uw naam (verplicht)
Uw email (verplicht)
Adresgegevens
Adres
Huisnummer en toev.
Postcode
Woonplaats
Antwoord
22 mei, 2018

Trailer