Song to Song WINACTIE

Vanaf 4 mei draait SONG TO SONG in de filmtheaters van het land. Hierin toont Terrence Malick (The Tree of Life, The Thin Red Line) een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad.

De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender), in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat de liefde kan zijn. Maar het lukt niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die toegang krijgt tot en worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden? Als in een schilderij van Jeroen Bosch (volgens Variety) onthullen Terrence Malick en zijn acteurs onbevreesd de rafelranden van zichzelf terwijl de muziek van de festivals in Austin, Texas ze begeleid. En passant komen we, onder andere, Patti Smith, Lykke Li, Red Hot Chili Peppers en Iggy Pop tegen. In Song to Song toont Terrence Malick (The Tree of Life, The Thin Red Line) een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad. Met een absolute sterrencast waaronder Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman en Cate Blanchett.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij twee superleuke ‘festival survival pakketten’, aangezien de film een aantal scènes bevat die zich afspelen op muziekfestivals. In dit pakket vind je: een regenponcho, oordoppen, een zonnebril, neon glow in the dark armbanden en 2 vrijkaarten voor de film! Wil jij zo’n pakket winnen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Regisseur Terrence Malick maakte voor zijn pauze van maar liefst 20 jaar maar twee films, beide in de jaren 70. Wat zijn de titels van deze zeer gewaardeerde films?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 april, 2017