Sonic The Hedgehog 2 WINACTIE

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur! Vanaf 30 maart is SONIC THE HEDGEHOG 2 in de bioscoop te zien.

Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.

Sonic The Hedgehog 2 is een film van de makers van The Fast and the Furious en Deadpool. De cast bestaat wederom uit James Marsden, Ben Schwartz (als de stem van Sonic), Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey. In deze film wordt de cast aangevuld door Shemar Moore, Idris Elba (als de stem van Knuckles) en Colleen O’Shaughnessey (als de stem van Tails).

In samenwerking met Paramount Pictures en Triple P Entertainment mogen wij drie pakketjes weggeven, met daarin een hoodie en een phone light . Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In de originele Engelstalige versie van Sonic The Hedgehog 2 horen we Ben Schwartz als Sonic, maar welke cabaretier is in de Nederlands nagesynchroniseerde versie opnieuw te horen als Sonic?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketjes zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 maart, 2022

Trailer