Sonic the Hedgehog WINACTIE

Sinds 1 juli ligt SONIC THE HEDGEHOG in de schappen op 4K UHD, Blu-ray™ & DVD.

De wereld had een held nodig, maar we kregen een egel. Gewapend met supersnelheid omarmt Sonic The Hedgehog, alias de Blauwe Veeg, zijn nieuwe thuis op aarde. Totdat hij per ongeluk het stroomnetwerk laat uitvallen en op de radar verschijnt van het super – niet – coole boosaardige genie, Dr. Robotnik (Jim Carrey). Nu is het superschurk tegen super-Sonic in een race over de wereld om Robotnik te stoppen, die Sonic’s unieke kracht wil gebruiken om de wereld te overheersen. Sonic werkt samen met de Donut Lord, alias Sheriff Tom Wachowski (James Marsden), om de planeet te redden in dit spectaculaire familiespektakel vol avontuur.

Met dank aan Paramount Pictures en Day One MPM mogen wij twee dvd- én twee Blu-ray exemplaren van de verfilming van deze SEGA gameklassieker weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Het is alweer een tijdje geleden dat Jim Carrey in de Nederlandse bioscopen te zien was. Toch was hij in het verleden flink op dreef. Voor welke twee films won hij een Golden Globe?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 juli, 2020

Trailer