South Park – seizoen 20 WINACTIE

Sinds 20 september ligt seizoen 20 van SOUTH PARK in de schappen, waarin Cartman, Kenny, Kyle en Stan natuurlijk weer terugkeren. Nadat JJ Abrams het volkslied van Amerika heeft aangepast, besluit Mr. Garrison een gooi naar het Amerikaanse presidentschap te doen. Cartman wordt ervan verdacht grappen uit te halen op het internet, maar al snel lijkt Gerald Broflovski hierachter te zitten. De broers Kyle en Ike besluiten daarop samen te werken en het internet te vernietigen, waarbij ook de trolls van Gerald vernietigd zouden worden. Kortom, er valt weer genoeg te beleven in South Park en dat gaat zoals vanouds dan ook weer gepaard met veel grove humor en de meest bizarre situaties.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij twee dvd boxen met het volledige 20ste seizoen weggeven. Wil jij kans maken en deze lekker bingewatchen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heten de bedenkers en makers van South Park, die tevens verantwoordelijk zijn voor de stemmen van Stan Marsh en Kyle Broflovski?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd’s zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 oktober, 2017

  Trailer