South Park – seizoen 23

Sinds 16 september ligt alweer seizoen 23 van SOUTH PARK in de schappen op dvd. In deze ongecensureerde Collector’s Edition draait het allemaal om “Tegridy”. Inclusief de 300ste aflevering en concept art!

In dit hilarische 23ste seizoen van South Park verkennen Stan, Kyle, Cartman, Kenny en Randy de wonderen van het menselijke bioom, pakken ze de gevolgen van immigratie aan en worden ze verbannen uit China.

Met dank aan Day One MPM en Universal Pictures Home Entertainment mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van dit 23ste seizoen! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de vraag:
Welke acteur, stemacteur, animator, schrijver, producent, regisseur en componist is niet alleen de mede bedenker van de serie, maar ook al sinds jaar en dag verantwoordelijk voor onder andere de scripts en regie van South Park?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 september, 2020

Trailer